04122015-IMG_6966

Idag är det en vara-hemma-och-greja-och-leka-på-gården-dag. Och också en dra-iväg-på-mysiga-äventyr-dag. Blir så glad för varje gång mannens uppdrag för veckan tajmar med min och Litens lediga onsdag, som idag. Det blir extrabra då.

Jag och M vaknade och fick oss ett gott (så tyst vi kunde)-skratt… Liten att snott mammans telefon och höll på att försöka prata omkull Siri. Ni vet den där damen som bor i telefonen och som kan göra olika ärenden åt en.. typ ringa upp den person man ber om och så. Bara det att Siri hade lite svårt att förstå vad Sisse sa…; Jag förstår inte vad du säger. Kan du tala tydligare? sa hon, om och om igen med radiostyrd röst. Liten babblade och babblade, helt klockrent i hans öron.
Lillhjärtat.

Nu ska jag göra ett klicka-hem-ryck (bindestreck är min grej idag…) och hjälpa Tomten lite i denna ruschiga tid…

Önskar er en god onsdag!

Lillafrun