19122015-IMG_7248

Idag vaknar vi upp till lördag.

 

Efter en fredag som var så fasligt fin. Och avslutet på fredagen- Den Där Julkonserten-. Oj, oj, oj. Vilken kväll alltså! Vi hade så fantastiskt roligt och stämningen var på topp. Vi i ”Höga Kusten Gospel med Vänner” fick äran att sjunga tillsammans med fantastiska Samuel Ljungblahd och hans pianist Daniel Stenbaek med en komp som inte hette duga. Det var en så häftig kväll, helt enkelt. En sån jag kommer leva läänge på. Så glad att Sjukstugan härjade förra fredagen och inte den här!

Så vi vaknar upp till glad-lördag och tussar lite på moln. Efterlängtad är också denna lördag då pappan är ledig vilket ni ju vet vi det här laget inte händer så ofta. Vi har ätit långfrukost med änglaspelet som plingar bredvid. Så funderar vi på en liten utflykt som nog kommer vara poppis hos en Liten. Minimänniskan som står och spanar Tato! (Traktor) genom köksfönstret. 19122015-IMG_7250

Hoppas att ni får en mysig lördag! Ta hand om er. <3

Lillafrun