Sådär lugn och skön och gäspande, precis som sig bör.

Den här dagen är lika behaglig som juldagen, tycker jag. Årets första dag! Vi sov länge i morse hela familjen. Hoppade i mjuka kalsong- och ulldresssar allihopa och så traskade vi efter frukost över till Farmor&Farfar, och Lillkusinen med familj. Där konstaterade vi att vi hade en fasligt trevlig och god kväll igår och såg gäspade vi lite till och såg på gulliga Happy Feet 2. Och så småslogs vi nästan om att få äta den där skagenröran till minilunch, som var kvar sedan igår.
01012016-IMG_7749Happy Feet!

När mörkret började falla packade vi in oss i Rymdskeppet med en liten lämplig packning. Landade hos Mormor&Morfar med en sovande unge. Jag och mannen hade ett träningspass på lut tillsammans. Ett kombipass med både styrka och kondition. 20 min intervaller på cykel (kort uppvärmning +16 stycken 45sekunderintervaller. Smått vidrisch) följt av 20 minuter styrka. Ett grymt jobbigt, roligt och bra pass.
Sen hoppade vi direkt in i den vedeldade bastun som pappsen ordnat. Och därifrån, in i en dusch och till ett dukat bord med mammalagad mat. Kära hjärtanes så vansinnigt bortskämda vi känner oss.

En förbenat bra första-dagen-av-år-2016-dag, helt enkelt.

Hoppas, hoppas ni också haft det bra!

Lillafrun