23012016-IMG_8478Lördag!

Jag söker på webben efter ”okej pappa”….Här är kontakterna för ”Mamma”… 

Jo. Här vaknade vi av en robotröst från Morsans telefon. Det var den där betjänten Siri som försökte göra Liten nöjd efter hans önskemål att hitta mamma och sådär. Jag och M vaknade med ett skratt när ungen satt med telefonen mot örat och Siri pratade högt med den där entoniga rösten. A! sa S bestämt när Siri svettigt försökte söka efter ”okej pappa” på webben.. 

23012016-IMG_8483
Och den här helgen är en sån där sällsynt variant; när M inte sänder under lördagen utan istället är ledig både lördag och söndag. Det känns så himla, himla lyxigt dom gånger det dyker upp en sån här helg. Nu har vi mysig lördagmorgon här inne i värmen. Ute är det tjugo grader kallt, vi sörplar varmt kaffe här inne (jag håller på att öva tillbaka mig lite i kaffesörplandet. Det är ju så mysigt med kaffe och nu börjar jag faktiskt tycka det är lite smågott igen. I alla fall i M´s sällskap. <3) och Liten är lycklig över kalasskjortan han fick av sin pappa när han vaknade. Han tycker ju om fina kläder och jag tänkte att vi ju ska på kalas i dag, så då passar det bra. Ja, så är han- nästan för bra.

23012016-IMG_8484

23012016-IMG_8486

Medan lilla Prinsen håller på att, i busig tystnad, sortera skrivbordslådorna , så sitter Päronen i finsoffan och, überentusiastiska och nostalgiska, sjunger med i Bumbibjörnarnas introsång. Vi har ju bara typ en tv-kanal, Litens kanal (Barnkanalen). Det där med tv prioriteras inte här hemma, varken att ordnas eller att se på, som ni kanske förstått. Men nu har vi i alla fall den där mackapären framme så lillvännen kan se någon stund nu och då. Och när vi väl sitter här, som nu, då får vi skylla oss själva och helt sonika se på Bumbibjörnarna…

Nu ska här njutas tillsammanshelg. Jag blir pillrig av bara tanken. En hel helg liksom!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4