25012016-IMG_8607Ja, typ så; Äsch och kattpiss. 

Jag har börjat min vecka sådär;

Med för stora tjocksockar på fötterna och ett ihärdigt huttrande och hostande.


Musikfröknande under gårdagen, där jag såklart inte kände efter helt hur jag mådde. Så ramlade jag hem som ett vitt spöke med ond kropp, feber och Hostan från Avgrunden efter avslutad arbetsdag.25012016-IMG_8601
Förutom att sörpla varm saft och äta surdegsknäcke med alldeles för mycket philadelphia på, så gjorde jag ”kraftansträngningen” och läste lite Alfons för Liten.. annars har jag sovit i ett streck från typ 16 igår eftermiddag.25012016-IMG_8606Idag vaknar jag, utan feber och kanske lite, lite piggare. Vi säger så. Den dumtjurige plikten-framför-allt-typen ska masa sig iväg på jobbet nu och tänker att positiva tankar är det bästa. Tack gode Gud för låtsasrosor på kinderna och sån där concealer som gör dom mörka ringarna under ögonen liite mindre synliga.

Häpp, häpp! Tisdag!

Hoppas att ni mår bra. <3 (PS. Jag vet att det är en drös frågor och kommentarer jag inte svarat på ännu, men håll uut- svar kommer när jag haft ett lite mer vaket dygn! DS.)

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4