29012016-IMG_8819

Dom två små svarta prickarna där borta?

Jojo, det är ju dom. Mannen och Minimannen. Stor och Liten. Så tighta med varandra och så kära och snälla med hon som är fru respektive mamma till dom. Jag är så glad för dom där två. 
29012016-IMG_8849

Minimannen rejsade snowracer över våran lägda.

Sportade idag senaste inköpet till vintermunderingen. 29012016-IMG_8827Den är ju egentligen komplett, men så tyckte vi att han behövde en ännnnu tjockare handske, så då körde vi på samma märke som Pappan har och är så nöjd med (Hestra). Liten säger ooooouj! , alldeles begeistrad, varje gång man tar på honom dom. Dom är sköna, menar han. Ett tips till er med småhänder att värma på bästa sätt. Resten av hans vintermundering är vi också så nöjda med, overallen är souper (från Polarn).

Det är så himla härligt nu;

-ljuset håller på att återvända, mer och mer för varje vecka. Stooor skillnad på ljuset den här tiden på året, i Norrnorr och här. 40 mil gör sin skillnad, helt klart. Jag var alldeles pillrig i morse när huset badade i sol. Och till skillnad från i Norrnorr, så blir det riktigt ljust här nu och solen håller sig kvar i timmar. Är inte bara uppe och vänder. Det njuter jag verkligen av.
29012016-IMG_8836

Jo, just det. En parentes bara, för er med småttingar som funderar över vinterskor. Ännu ett vintermunderingstips! Kanske inför nästa vinter snarare än den här, eftersom den här ju är på andra halvan nu. Vinterkängorna som Sisse har, är också huuur bra som helst. Jag har nog glömt att visa er dom; 27112015-IMG_674527112015-IMG_6749
Fotade dom när dom var oanvända, men dom ser likadana ut nu några månader senare. Varma, lätta att ta på själv för lillvännen, rejäla och bra för lilla foten. Toppbetyg, ja i alla fall av Liten och hans päron! Slut på parentes.

29012016-IMG_8845

En sväng runt Drömgården, ett riktigt äventyr för en Miniman i sina bästa år.

I övrigt, förutom att vara ute och lapa sol och rejsa snowracer, har vi påtat med lite av varje idag. Mannen har tagit några timmar till att göra sånt där småfix för köket, jag och Sisse har varit ute på långpromenad och sedan varit och handlat. Nu har vi fredagkväll, lagar god middag, ser på Alfons och Pappa M är lite extra glad; Lilla Pyret har puffat i pappsens hand för första gången. Så himla häftigt!

Önskar er en skön och god helg!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4