29012016-IMG_8739Jo, jo. Så var det februari, plötsligt.

Jag tycker att januari har varit en fin månad. Mycket sol, gnistrande snö, mysiga påhitt med familjen och så har jag uppskattat såå att känna mig mer som vanligt igen, och inte sådär hejdlöst trött. Att ha fått vara på ultraljud och träffat lilla lillvännen och dessutom fått börja känna starkare och starkare puffar, det är såklart också höjdpunkter från årets första månad.

Och nu är det februari, ja.

Både veckan och månaden har startat bra. Igår hade jag en dag jag gruvat mig inför, en megadag på jobbet som krävde sin goda planering men som gick så himla bra att jag var alldeles toklycklig efter avslutad dag. Det finns ju få saker som är så sköna, som saker man varit oroliga inför, ändå ger sig på, med lite tjurig-i-kanten-bara-kör-tänk. Och sen går det bra också.

När jag kom hem hade det inte ens hunnit bli mörkt. Ljuset. Åh. Jag sörplade kaffe med min vabbande man. Ungen sov och sov, timme efter timme. Han har fått min hosta, stackarn. Är pigg i övrigt, men snorar och hostar. Så vi håller honom hemma, såklart. Så vi kan väl säga att Vabbruari startat som sig bör, med småbarn- och förskoleliv och med en mamma som jobbar i skolan. Men jag är tacksam, så lite sjuk Liten varit. Det är första gången vi hör honom hosta nu, liksom. Han kan ju hosta, sa M häromdagen… (…ja, så duuuktig och fantastisk han är, vår son. Jo. Det spelar ingen roll vad Liten gör; hostar, ger sin mamma en puss, säger ”tack pappa”..  vi är helt tokkära i honom både jag och M, och tycker att lillungen är fantastisk. Så liten men med sånt stort hjärta. ).

29012016-IMG_8738

Efter en vecka av förkylningssjuka för mig och en dutt för mannen, så var vi mer än pepp igår på första träningspasset på en vecka. Vi har visserligen gått en massa, men det är liksom inte riktigt samma sak. Som att få svettas, bli tokslut och känna sig mör i kroppen efteråt. För att inte tala om morgonen efter…. nu, vill säga. Men jag älskar träningsvärk!
Näpp. Nu ska den här dagen igång på riktigt. Pojkarna sover fortfarande, men jag är uppe och stökar och har varit ute i snöfallet och letat fram en bil och ska alldeles strax åka mot ännu en jobbdag. Först frukost, är hungrig som en varg!

Ha en god tisdag, alla ni!

(Och! Så himla, himla glad jag blir för alla er fina ord överallt. Inte klokt, alltså. <3)

Lillafrun