15042016-IMG_3040

Ett stycke Fredagspreggo, ja.

I skönaste mjukisklänningen. Med en sprattlig bäbis i magen. Fasligt nöjd över innehållit i dom där papperspåsarna.

Det blev en flera timmar lång fredagsutfykt det där, innan vi var klara med alla uppdrag och hittat precis allt vi var ute efter. Men till slut var allt på vår lista för dagen checkat, och vi återvände hemåt. Mannen har snickarboden påfylld. Och titta!15042016-IMG_3053-De sötaste, små, himmelsblå penseér jag kan tänka mig, hittade! 
15042016-IMG_305715042016-IMG_3052Jag köpte på mig ett helt litet hav när jag nu ändå fann precis vad jag var ute efter. Två papperspåsar fulla av vårvackert. 

Där får dom bo tills imorn eller så. Efter utelek i eftermiddag i det snorkalla aprilvädret har jag och Sisse legat och myst och läst på storsängen i detta fredagsfina hem. Mannen skjutsade in något gott i ugnen för typ en timme sedan och nu doftar det gott, gott. Middag väntar och sen ska den här morsan lämna pojkarna här hemma. Pussa och krama hejdå. För att sedan åka iväg norrut och sjunga med vår Gospelkör. Det blir ett fint fredagsavslut. Så får jag se fram emot morgonkvällen, då hemma med pojkarna.

Det här blir en fin helg! Jag känner det på mig.

Några fler plusgrader än typ istappskallt. Och en sol! Jaa.. det hade ju inte varit fel förstås. Men man kan ju inte få allt. Regnmolnsgrått är ju också vackert…. hrm

Och ni!

-Trevlig helg nu då!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4