23042016-IMG_0082

Där;

En Lördagsmorsa med en mage som poffat rejält senaste två veckorna, och med en Minimänniska bredvid, som faktiskt också ville vara med på kort. Klart han skulle! Lilla busungen. Men alltså, inte klokt att det närmar sig sommar och bäbis och allt det där vi längtar så efter!

23042016-IMG_0084

 

Och idag?

 -är det måndag och jag ser preciiis ut sådär, lika fräsch och piff.

Eller inte.

Jag har tvingat ihop håret i en knut och han mitt över bordet, han som kom hem sent i natt, sörplar kaffe och mumlar jag drar på mig mössa när jag skjutsar till Förskolan. Sisse säger att han är tjött och ja, vi har måndagmorgon helt enkelt.
Snoozade in i det längsta och låg och kramades under sköna täckena. Men nu är det bara att sätta fart på den här dagen! Hepp, hepp!

Önskar er en god måndag!

Lillafrun