29042016-IMG_0419Äntligen och Ve och fasa. Villl-inteee, Pepp och jädrar anamma. Kärlek och nu-kör-vi-känsla!

-Allt på samma gång.

Det är Måndag den 2 maj. En dag som ”ingått i livsplaneringen”, om man säger så. En dag som känts långt fram, länge. Men som nu plötsligt är här. 

Han har åkt nu, vår älskade M.

Ännu ett sånt där Megastort uppdrag väntar honom. I år, likt förra våren. Ett uppdrag han nog som barn skulle trillat i kull om han visste att han skulle få i framtiden. Ännu ett Hockey-VM. Den där människan jag beundrar så, som vad än han tar sig för gör det med bravur, har börjat resan mot Sankt Petersburg denna gång. Och står inför sitt andra VM-uppdrag som överste ansvarig inom sitt område, på en utav dom två arenorna. Att fylla dagarna med direktsändningar ut till typ 150 länder, låter ju fasligt spännande. Det är så att jag får svindel av att tänka på det. Och ännu en gång slås jag av hur fantastisk han är. På alla sätt. Han, med det Största Hjärtat och det där lugnet jag fullkomligt älskar och skulle vara glad om jag så bara hade en liten del utav. Jante får stega till sidan; Jag tycker det är så häftigt, mitt i känslan att jag inte vill släppa iväg min älskade man, att det gått och går så himla bra för den där mannen jag är gift med. Han har alltid litat på sig själv, kört sitt race och är tusan den intelligentaste människan jag känner. Hejdå Jante och Hejja M!

Jag och Sisse är så glada för hans skull och ska göra allt vi kan för att ha det så bra som möjligt här hemma.

29042016-IMG_0425

Vi är så himla, himla stolta över vår M. Han är finast på jord och den vi beundrar mest.

Nu kör vi, igen!

Lillafrun och Sisse hejjar på dig, M!

(18). 

Lillafrun