09062016-IMG_0039

Den här torsdagmorgonen har vi varit på skolavslutning för Litens kusiner. Sisten hade, med viss hjälp från sin mor, plockat och bundit två minibuketter med liljekonvalj, smörblommor och förgätmigej. En helt ljuvlig kombo. Som efter vackertonerna ljudande, till slut hamnade hos kusinerna. 09062016-IMG_0045 09062016-IMG_0046

Helt underbart att höra ungarna tjuta Nu har vi sommarloov! när dom sprang ut från kyrkan.

Nu ska vi fortsätta torsdagen här. Det där stora trädet som föll igår håller på att tas reda på, Liten myser en stund framför barnkanalen och jag går här och otåligt mumlar för mig själv. Jag vill putsa fönster och börja Sommarstäda (!!!). Men med dessa segel till fönster så är det typ livfarligt att börja öppna och vända på dom i denna storm, så jag får vackert vänta faktiskt. Men det finns annat roligt pyssel också. Sicken tur!

Åh, nu hör jag hur mannen ringer ett samtal.. ”hejsan, Martin heter jag.. Jag skulle vilja boka en fransfärgningstid till min gravida fru… ”

Alltså, jag dör lite. Han är så fin. En skämma-bort-stund väntar mig. Imorn blir en helmysig dag, mao!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4