05082016-IMG_4329…. då ser jag det där;

H a l l o n

Gårdagens tur var ju inte värst lyckad, men till kvällen fick jag sms från Storan om att hon funnit The Hallonställe. Så idag, efter att mannen haft snickartimmar så drog jag och mötte upp min hallondejt. På mitten av turen kom M med barnen och den minsta av dom fick bli mätt på mammamjölk, och mamman fick snusa bäbis och gullpojke, så hon klarade sig ifrån ett par timmar till. Det är ju så himla härligt att fylla frysen med massa gott till vintern, så då gäller det att ligga i lite liksom. Senaste dagarna har det rasslat till. Massa blåbär, jordgubbar och plötsligt också 10 liter hallon. Gott!
Nu är det fredagkväll. Dörren står på glänt, jag vattnar blommor, mannen rensar hallon. Barnen sover i varsin säng och det råder Kvällsfrid.

05082016-IMG_4330

Trevlig helg till er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4