06082016-IMG_4343

God lördag säger vi med en herrans massa små tår! 

Kikar bara in en snabbis mellan pajlagning, över-dagen-packande, bäbissytande och sånt. Det är full fart med andra ord. Vi tog visst en lite för lång sovmorgon i morse, allihopa.. sov förbi alla ställda alarm och vaknade 9. Vi räknade väl lite kallt med att tvååringen som somnade 19 igår kväll skulle väcka oss tidigare än så…. men icke. Ingen fara på taket, enda tiden vi har att ”passa” idag är att vi så tidigt som möjligt vill ut till Sommarstugan och möta upp familjen. Så vi snor på och är omåttligt pepp allihopa. Allra mest längtande är förstås den där lilla Minimannen som ser framemot kusinhäng!

Det blir en mysig dag idag, tror jag. Och till kvällen vankas något jag längtar efter!

Önskar er en skön lördag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4