04092016-IMG_6046

Det där;

Lite vad som speglar vår dag. Eller rättare sagt min dag. Efter att jag sprungit den där rundan i morse, ätit frukost och liksom varvat ner. Då bara small det till. Och dom där benen som var så otroligt tunga under rundan, gav sin förklaring. Plötsligt hade jag febervärk och ont i varenda kroppsdel. Inte sådär frusen, men med ond kropp.

Pojkarna gick ut på vedbacken och var precis hur söta som helst. Och jag och min flicka gjorde varandra sällis under skön filt och vackerblå kudde.

Sen har dagen mest varit så. Typ det enda kraftryck jag gjort, förutom dom där kilometrarna i morse, var att bada och natta barnen medan mannen var ute och sprang. Helt och hållet nödvändig vila.

Bortsett från att jag känt mig lite 99 idag, så har det är varit en så fin helg. Och nu skulle ni se oss; mig och mannen. Uppkrupna i soffan, med en herrans massa ost och kex och dessutom varsin liten bit äppelkaka och den vaniljvispen som fanns kvar från i helgen.

Att må lite halvkyvens, omfamnad av den man älskar och äta en massa gott. Ja, då är det inte så pjåkigt ändå.

Hoppas ni haft en god helg!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4