08092016-img_6197 08092016-img_6195

Du undrade vad ä det dä för filt, mamma?. Uppmärksamma lilla Miniman. Och så tyckte du att det var bra att jag städat. Och mellisfikat, bara du och jag, där ute på bron. I varma höstsolen. Det gillade du också. Massor. Det var så mysigt att höra. Vad du gjort idag. Och det bästa, du såg så trygg och glad ut.

08092016-img_6201

Det är en ynnest att ha dig här. Varje dag med dig, är en lyckans dag. Ibland åskar det, såklart. Och såna gånger får vi liksom resonera lite. Om man säger så.

Du har en vilja av stål. Den lenaste hand. Det bubbligaste skrattet. Dom bestämdaste stegen. Du jätte-kan en hel massa saker.

Men framförallt. Är du Världens Finaste Sisten. Med det största lilla hjärtat.

Jag kan skratta så himla gott med dig. Att sitta och småprata med dig är bland det mysigaste jag vet. Jag kan gå över eld för dig. Det är rent fantastiskt när du tar din lilla arm, lägger den om min rygg. Och håller om mig. När du säger du ä en näll flicka, mamma. 

Det finns ingen som Du. 

Att Lillasyster fått dig som Storebror. Det är hon lycklig för redan nu. Det syns. Och jag och din pappa är så stolta över dig. Och det finns inget så gulligt som när ni ligger bredvid varandra i storsängen och morgonmyser. När du kramar hennes lilla kropp. Klappar på hennes huvud. Pussar på hennes kinder.

08092016-img_6206

Och just idag.

Är du två och ett halvt år.

Min älskade förstfödde. Min son. Min prins.

Det var du som gjorde mig till mamma. Det vackraste på jorden. Tack älskade du.

Och precis som du säger; mamma? du ä min bästa kompis.. vi sammajbetaj. 

 

Det gör vi. Och ska så för alltid alltid göra. Mamma älskar Dig. 

/ Mamma