06112016-img_9832
06112016-img_9840Måndag och början på en ny novembervecka!

Vi kickar igång på gulligaste och peppigaste viset; med en liten bäbisflicka som ligger och nyper sig själv i småtårna.

Happy Baby Pose,

-äkta vara!

Och vet ni. För sisådär kanske fyra år sedan. När vi bodde i Norrnorr, alltså. Och inte alls var päron ännu. Då, kunde inte jag, eller M för den delen, hålla oss från att köpa det där bebbeplagget. Vi var bäbissugna redan då och köpte lilla stickedressen och önskade att en liten stjärna någon gång skulle ha den på sig. Minimannen kände inte riktigt för den.. eller hur det nu var… Men nu, ligger hon där, lilla flickan. I finaste stickade dressen, som gör mig varm i hjärtat och väcker gamla Piteåminnen. Vi hade fasligt fina år där uppe. 06112016-img_9847

Så konstigt att tänka, att dom människor vi träffade varje dag. Ja, levde tillsammans med. Att vi nu är så långt ifrån varandra. Att dom inte ens hunnit träffa lilla Juniflickan ännu. Inte hört när S sjunger Var bor du lilla Råtta, eller när han säger ”säälvklat kan ja göra de”… Livet, med alla sina kapitel. Jag njuter av varenda ett. Allt har sin tid. Den här morgonen njuter jag av att vakna i vårt hus, med snön som yr utanför. Sörpla kaffe och klappa spinnande katt.

Och så påminnelsen;

 Tävlingen som pågår här inne, avslutas imorn. Så lite utav en sista chans har ni nu, att vinna det där inför-julen-passande presentkortet hos Ekokul . Var med och tävla. HÄR! 

Ha en fin start på veckan!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4