Så var det lördag!

 Och här hemma pågår både det ena och det andra. Vi vaknade i ottan av att Brandispappan drog iväg på larm i full fart. Jag och kidsen njöt av att bara få fortsätta att kura under varma täcken och sova vidare.

Sen har jag och småttingarna haft mysig lördagmorgon med långfrukost och lek och någon (jag, mao) ojar sig njutigt över den där träningsvärken som kom efter gårdagens fredagsfys. Nu är alla hemma igen och vi har lördag med skönt helgtempo.21012017-IMG_3647Ljusen brinner och tullisarna svämmar över vaserna. 21012017-IMG_3648Det ritas och görs eget presentpapper och slås in paket med glittrigt snöre. 21012017-IMG_3651Ljuvligaste kalasklänningen till Lillan, ligger framme på stolen och väntar in kvällens födelsedagskalas för familjens älskade R. 21012017-IMG_3653Det är en mycket kalaspeppig känsla som råder.21012017-IMG_3655Inte allra minst hos den lilla Minimannen som redan dragit på sig snyggaste tröjan han vet just nu. Vanskligt, redan liksom. Men, vi kör. Häpp, häpp!

För att timmarna ska gå fort till ikväll, får vi fylla dom med massa kul. Som till exempel en repris av den där grejen vi gjorde igår när Lillan snusade i vagnen, jag och S; rejsade med sparken på skaren över våran lägda/åker. Prick så svinkul som det låter!

God helg till er!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4