Idag var det en ovanlig onsdagsmorgon, än vad vi är vana med här hemma.

Vi skulle vara klara och hyfsat städade alla tre (jag och barnen), till en särskil tid. Vi vaknade för det första sådär alldeles för sent. Mina barn är knasiga och väcker inte sin mamma om morgnarna (tack barnen, ni är bäst!) och jag hade dessutom glömt ställa väckare. Så, 40 minuter innan S skulle vara på Föris, så vaknade vi. Då skulle barn bytas på, kläs på, sängar bäddas, frukost ätas, bäbis ammas… och så skulle jag plötsligt se lite städad ut också.. hinna igenom en dusch och sådär. I vanliga fall brukar ju jag mest göra i ordning barnen innan vi ska vara på Föris. Se till så att dom är redo för dagen, liksom. Ja Juniflickan kan ibland bara ha pyjamasen innanför overallen och bli dags-redo när vi kommer hem. Ingen fara på taket det, liksom. Och jag själv, drar mest ut nattaknuten från huvudet, trycker in frillan i en mössa och i 200% av fallen har jag snabbt hoppat i träningskläder.

Storebror landade på Föris utan en aning om hur bråttom morsan haft här hemma. Jag och Lillan rejsade hem, hon hoppade i vagnen och sen gick vi iväg.01022017-IMG_4019Det där var alltså i morse när jag och Lillan precis var på väg att knata ner på byn. Mot Babyträff!

Helt nytt i min värld. Om ni inte redan förstått det, så är jag verkligen en riktig ensamvarg. Och som Mamma älskar jag att vara hemmavid i våran egna lilla bubbla. Har alltid varit såhär. Men jag tänkte att det vore roligt att testa på och så att man får nån liten koll på lilla byns invånare och Lillans blivande små vänner. J hade ju egentligen supersovtid då, men jag väckte henne. Kändes ju urmärkligt att sitta där utan en bäbis. Och lilla coolingen gick med på det, också. Hon älskade sjunga och ramsa, det gör vi mycket här hemma också såklart. Och att träffa alla andra bebbar var också så roligt! Det var en trött liten tjej som somnade bums i vagnen efteråt. Jag hoppade i täckisbyxor och så gick vi en skön långpromenad. Tio minusgrader har vi idag och det är så vackert. Faktiskt Riktig Vinter!

01022017-IMG_4029

Det var trevligt, vår ovanliga morgon. Men jag var precis överlycklig när jag kom hem igen och fick hoppa in i min HemmaMamma-bubbla.

Som Pippi skulle ha sagt; Ja, jag är en riktig ensamvarg. Men jag liiiider inte utav det!

01022017-IMG_4023

Å kära nån, där är jag igen. Men titta! Vill mest visa den där tröjan som är sprojlans och precis hur skön som helst. Hittade den på gina härom veckan för inte alls så många kronor men alldeles lagom varm nu såhär i februaritider! Fanns i flera färger och heter typ Love, tror jag. Tips från mig idag! (Inte ett dugg sponsrat måste jag också påpeka!)

Nu har jag en sån där världsskön stund här på kökssoffan. Sörplar kaffe och tar igen mig en stund efter att ha varit på språng sedan morgonen. Jag funderar lite på hur det ska gå i eftermiddag… någon ska till Tandläkaren för första gången i livet, förstår ni. Antar att det mest är att kika lite och prata mat- och tandborstevanor och så vidare. Jag ser bara framför mig hur någon ber en viss Miniman att gapa och han absolut skulle kunna svara, artigt, självklart och väldigt bestämt; nej tack! 

 På återseende vänner!

Lillafrun