27022017-IMG_5289

Och så var det mars månad!

Min älskade Minimans månad. Månaden som för alltid kommer vara så otroligt speciell. Snart, snart är det 3 år sedan han kom till oss, vår Liten. Han som nu är Storbror och mammas Miniman. Vår allas Prins Darling.

Och mars. Är faktiskt första vårmånaden, tycker jag. Här i norr, om det finns snö, kan det bli de mest ljuvliga vårvinterdagarna. Vår femte årstid. Prick hur härlig som helst! Hoppas, hoppas på många såna fina dagar.

Takdropp. Kaffe ute på bron. Solen i ansiktet. Sköna promenader med vagnen. Plantera om blommorna. Ha 3-årskalas! Såklart! Och förhoppningsvis bara kunna njuta hur mycket som helst av vårens ankomst.

Och ser ni!

27022017-IMG_5288

Där i salen, har minsann våren smugit sig in på ett alldeles fantastiskt sätt. Jag plockade in några kvistar från det där syrénträdet vi fällde för någon vecka sedan, ni vet. Och nu, har det knoppats och små, små blommor ser ut att vilja slå ut. Undrar så om dom kommer orka det, eller om det stannar såhär. Vackert oavsett.

Som toppen på den här vårnippriga dagen, väntar en Storan-Lillan-Lillan-dag. Storan-jag-och-Juniflickan-dag,  mao. Vi ska till Storstan och klippa oss och shoppa födelsedagspresenter och kanske hitta något sockersött till lillasyster inför våren och har morsan tur, får hon inte bara en frippa som klarar sig utan mössa ovanpå, utan kanske också ett nytt roll on och man skulle ju typ skita på sig, om jag kom hem med en blus till mig själv, också! Vi får se.

Jag tror att det här blir en höjdardag!

Hej mars, liksom!

Lillafrun