16062017-IMG_1768Precis så;

Nu startar vi en Födelsedags- och Midsommarvecka.

Det ska bakas och fixas och donas. Mysigaste som finns! Dessutom är det Sommarlov.

Först ut, väntar en stadstur tillsammans med två busiga småttingar och Mormor. Till norra staden. Det blir festligt! Lite sommarshopping och sånt man kan tänkas behöva inhandla inför veckan. Typ tårtljus liknande siffran ett, lite påfyllnad i sommargarderober till småttingarna och så vidare.

Den här måndagen för ett år sedan.. hade jag i flera dagar i streck haft riktigt jämna förvärkar. Men denna måndag var det lugnt, lugnt i magen. Vi var då också till stan Lilla Familjen på fömiddagen. Träffade barnmorskan på eftermiddagen. Som blev lite, lite orolig då det verkade så himla lugnt… så vi blev skickade upp till staden igen, till BB. För att checka läget med Pyret i magen. CTG-kurvan visade en pigg bäbis.
Det skulle nog (förhoppningsvis) inte räcka med två stadsbesök den dagen… både jag och M kände det på oss, att det nog skulle bli ett tredje…den där dagen var lugnet före lyckostormen…

Datummässigt så stämmer det ju inte riktigt. Men det var den här måndagen. Och fladderhjärtat hos den här mamman är ett faktum.

Ha en god måndag alla ni!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4