IMG_6531

”Titta vilken snygg! Den ska jag ha på mitt kalas!”

På Höstlistan, hann vi ännu en sak igår;

Att rensa ur kidsens klädlådor.

Oj, vad mycket vi kunde rensa bort efter en sommar. Småttingarna växer och det är förstås hur underbart som helst. Men kära hjärtanes, det är ju lite, lite jobbigt att sortera bort småklänningar och favorittröjor, alltså. Någon verkar vara lik sin mor även på den fronten och tyckte att ”Nämen, inte den tröjan! Aldrrig. Den, måste vara kvar”. IMG_6540 IMG_6536
Det blev prydligt, det konstaterades.

IMG_6548

När det var tur för Juniflickans kläder, så fullkomligt rök det om farten.

Och någonstans där på mitten såg det ut som ett bombnedslag inne i sovrummet.

IMG_6565 Men det ordnade sig till sist. IMG_6527


Som önskat så tänkte jag också visa lite närmre vad som shoppats sista tiden.

För än om Storebror (hur lyxigt som helst) får överta kläder från kusinerna och Lillan kan ärva en del från Storebror… så är det förfärligt roligt med lite nytt också. Att syskonmatcha ibland är löjligt roligt, faktiskt.IMG_6130Mysiga mysbrallor, Storebrors-tröja som matchar Lillasyster.

IMG_6530Liten rosig blus till han som bär hängselbralla. Jag kolavippar, så sött.

IMG_6566 IMG_6567

Det kan liksom inte hjälpas. Jag är en lite fördold shopaholic, som nu istället för att slösa skrotpengar på en extra tröja till mig själv som ju inte växer, hellre köper något sockersött till barnen. Jag har två riktiga favobutiker när det gäller barnkläder. Den där randiga butiken, som för mig är outstandning på vad det gäller exempelvis ytterkläder. Ja, på allt egentligen. Sen så har jag också det sockersöta Newbie-nästet som jag älskar att handla från. Nu har jag hunnit höst-kitta ungarna från ena stället. Så fint att jag kolavippar lite.

IMG_6563

Vi piffade med liten äppelkvist från det lite trasiga äppelträdet (läs HÄR om du undrar vad jag mumlar om) och det känns så skönt och fräscht att ha rensat ut och fyllt på med lite nytt.IMG_6557

Ännu mer höstfix, mao . Just det här; farligt roligt, säger mamman!

Ha en god tisdag! ….Här häller regnet ner. Som ett sömnpulver.. zzz

Lillafrun