IMG_6843IMG_6856IMG_6846IMG_6860

Tjejerna redo för stadstripp!

Åhå.

Det är samma visa varje gång. Jag och mannen slutar aldrig förbryllas. Över hur vansinnigt trött man kan bli, av en drös timmar i en stad. Herrejösses, alltså.

Men en mor har fina fransar. Sötaste tjejen som tog hand om mig tyckte att det var så himla sött att mannen bokat och fixat åt mig. Och det var det sannerligen. Utöver det, så blev en skäggig nyklippt. Ett Rymdskepp fick sin service. En liten flicka fick en ny, sockersöt jacka. Och så råkade visst en fördold shopaholic rafsa åt sig några ting till sig själv också. Hoppsan. Lite annat smått och gott följde också med hem. Jag kan visa ifall att ni vill! Och jo just det; vi var visst till Världens Ände också. För att köpa något vackert, som Storebror ska få sova i så småningom. Men vi var så, så nära på att åka hemåt, utan säng… kära nån vilket konstigt möte det var. Det får vi ta någon annan dag! Snarkande älgjägare och så vidare, menar jag…

Nu sitter vi och blinkar långsamt med ögonen likt två ugglor. Doftljusen doftar gott, barnen snusar i rummet bredvid och katten kurrar gemytligt.

Vi hörs imorn igen!

Lillafrun