IMG_6873IMG_6871Har ni sett, så fin lavendellila stickad tröja jag norpade åt mig igår?

Med volanger som piff. Ett par gråsvarta galet sköna jeans fick också följa med. Allt oprovat då jag bara inte kunde tänka tanken just då att krångla in mig i en provhytt, efter timmar på stan, med en superbusig ettåring som dessutom skickat i väg sin vagn med pappan som kilat iväg. BusJuni var prick överallt. Så tur att det hela passade hur bra som helst när jag provade här hemma sedan. Jeansen var precis hur mjuka som helst och tröjan lika skön som den ser ut. Allt från Gina.

IMG_6866

Och titta här!

Kanske den finaste tröjan jag någonsin har sett. Jag bara liksom ramlade över den. Och kunde inte låta bli den. Finns HÄR. Ett alldeles nytt märke. Jag skulle ha kunnat tänkt mig precis allt. Carin Wester. Blev ett nytt favoritmärke hos mig. På en gång.

IMG_6867IMG_6881IMG_6878

Lite höstpiffigt till hemmet också.

Som en Plättar i luften att ställa i ena hallfönstret. Ett par kuddfodral till salen. Ett grönt i sammet och ett mörkt blått, i linne. Och kanske den sötaste anteckningboken någonsin. Den ska jag skriva en massa viktigheter i. Älskar sånt. Alltsammans från Åhléns. Förutom blomman såklart. Den fann jag på Stor-ica. IMG_6879IMG_6875

Så det var lite av shoppingen igår. Till mamma och hem.

Hej onsdag och alla ni där ute kors och tvärs! 

Hoppas att ni har en god dag.

Nu ska jag ta tag i dagen på riktigt här. Mannagrynsgröt och morotsbröd, tända ljus och gulleungar var min start. Regnet öser nu ner, Liten leker på Föris, Lillan sover vagnen. Det är god tid för nyttofix här hemma, mao!

Vi hörs snart igen!

Lillafrun