Tisdag, alltså.

Lagomlång sovmorgon med en unge snusandes på varje sida om mig (så lyxigt, jag vet!). Därefter en dag med en hel del fläng tillsammans med barnen på olika ärenden. Däribland också ett svettigt träningspass där jag hade sällskap av den sötaste PT-n jag vet. Förra veckan prommade jag bara, var alldeles risig i halsen, så det var en liten vad-längesedan-det-känns-tröskel att ta sig över idag, men det gick faktiskt bra. S hjälpte massor! Ni har önskat fler tips på träningspass och det kommer, håll utkik! . Till sist kvällsbestyr, middagslagande, badande av barn och nu är det kväll. Jag tog gladeligen nattningen nyss, så skönt att lägga sig och läsa mysig saga.. samtidigt som M svettade sig igenom samma pass som vi här hemma redan hunnit.

Och nu, har småttingarna precis somnat och vi håller kväll här hemma. Ljusen brinner och jag sitter och drömmer mig bort i Barnrumsdrömmar. Jag har nog alldeles glömt bort att visa er fynden från en utav sommarens loppisrundor? Det var nog den allra första, i början av sommaren, där jag och Juniflickan åkte iväg tillsammans… och fick lov att ringa till mannen och be honom komma med större bil, så vi kunde få med oss alla prylar hem.

IMG_3201 IMG_3205

Just nu sover vi ju alla fyra i samma sovrum. Sovrummet är dansa-vals-stort och barnen sover som grisar under natten, så det fungerar liksom hur bra som helst. Om inte annat, så skulle vi ju kunna göra Lekrummet till ett sovrum också.. men det är det ingen som vill just nu. Däremot drömmer jag så himla mycket om att vi ska komma framåt på övervåningen och att vi därmed kommer att få flera nya rum.. alla nära varandra fastän med var sitt krypin. Däribland två barnrum. Ett till dom var, småttingarna.

IMG_3204Titta så himla gulligt litet leksaksskåp. Eller klädskåp för den delen.

Det, och lilla lampan som ska kläs om, kommer nog vara saker som ska få bo i Lillasysters rum.

IMG_3216 Lilla Juniflickan som växt en massa sedan dessa bilder. Mysigt med lite sommarkänsla ändå, denna gråregniga oktoberdag. IMG_3218Lite såpatvätt och nytt hyllpapper, sen kommer skåpet nog få vara som det är. Till en massa nytt, som väggar, golv och tak.. tycker jag att det är så fint att bryta av med något gammalt och nött.

Till Junis loppade fynd, tänker jag mig vackert såpskurat trägolv, en Mammamormorvävd matta i väna färger. J´s söta lilla mini-pinnstol, alla hennes små pinaler. Nils-Karlsson-pyssling-sängen som nu är Storebrors (men han har ju fått en ny som jag ju heller inte visat.. den behöver målas och står nu inklämd bland en massa andra möbler..).. och på väggarna något Junidrömmigt…  vet inte alls exakt vad.

Åh. Just barnrum, får mig alldeles pirrig i magen. Så himla roligt.

IMG_3212 IMG_3224

Så;

Då vet ni hur den här tisdagen varit för oss. Flängig, rolig, svettig och till sist Barnrumsdrömmig. Nu är jag löjligt trött och tänker inte röra en fena mer idag. Ha en fin kväll, alla ni!

Lillafrun