IMG_8212

En hav av små paljetter. Som ett glittrigt spår efter dagens pyssel. Favoritlacket just nu, som målats på både småtting och mor. Och en rosa blomma från azalean, som gladar upp vilken blyertsgrå fredag som helst. Hemmet doftar nu linoljesåpa och det är så skönt med fredag. Men nä, helt bra är det inte. Jag känner mig ynklig och risig och har så gjort sedan plötsligt igårkväll. Ingen fara, men aldrig kul i alla fall. Särskilt inte när man vill och behöver ta hand om två småttingar.

Älskade M kom hem ännu lite tidigare än fredags-vanligt och har busat och utelekt med ungarna, medan mamman fått vila.. så länge tills hon inte kunde låta bli att masa sig genom ett städrace. Just nu skålas det i alla fall i favoritcrushen och dippas chilitacochips i mannen-gjord guacamole. Såå gott. Och mitt i hela alltet, blir jag alldeles pirrig i magen av tacksamhet. Livet, liksom.

Hoppas att en lugn kväll kan läka ut skiten. Längtar efter att slänga mig i soffan och ha fredagsdate med den finaste jag vet.

Önskar er en fin fredagkväll!

Lillafrun