IMG_8567
Fräst kinamix (såå mycket Farmor över det för mig). Lägg den underst på en tallrik. Strössla över lite grönt. Typ machesallad. Dela romantica-tomater och strössla över. Tillsammans med avokado, tonfisk, kokt ägg och fetaost. Ringlad olivolja, salt och peppar på toppen. Och en enkel dressing av creme fraishe och chilisås, salt och peppar.

Såå himla enkelt.

-Och sååå himla gott efter denna dag. Som varit prick hur härlig, mysig och rolig som helst. Äventyr följt av Farsdagsshopping till en älskad trio pappor och Storhandling allra sist. Nu är det kolsvart ute och en skara mycket trööötta människor här hemma. Funderar på att ta sagoläsningen extra-tidigt.. och tror faktiskt inte på några protester om det. Trots att ungarna sovit i timmar redan. Tröttsam dag..

God kväll alla ni!

Lillafrun