IMG_8478 IMG_8480Ja, vilken himla härlig start på veckan vi fick.

Alla-hemma-måndag och päronen överraskade småttingarna med en dag i Paradiset. Äventyrsbadet i staden norr om oss, mao. Oj, vilka glada ungar. Juni var bara 4 månader när vi var där senast, så denna gång kunde hon plaska lite mer, om man säger så.IMG_8490 Först lite avvaktande och fundersam, sen med full fart åkandes utför små pytterutschkanorna. IMG_8488Storebror var kapten och simmade som bara den runt i sina puffar.IMG_8531 Åkte både minsta och största kanorna med mamman och pappan och var så glad för dagen. IMG_8520Badglad Juniflicka.

IMG_8547Löjligt god lunch traskade vi iväg för inne i badhuset.. IMG_8552Korv och hamburgare och pommes. Det åts som om det inte fanns någon morgondag (men det gjorde det ju, så tacksamt!).

IMG_8561Barnen fick glass till efterrätt också. Juniflickan, fick alltså Livets Första Glasspinne. Det var fest som ni förstår.

När vi varit i varma skvalpet i flera timmar, styrde vi oss därifrån. Den enen tröttare än den andre. Och med den mysigaste Familjedagen i Hjärteasken.IMG_8517

Typsikt väldigt bra start på en vecka i gråkalla november; Familjehäng, lyckotjutande småttingar, Hittepå-Söderhav och lite pommes på toppen!

Hoppas ni har det gott. <3

 

Lillafrun