Måndag!

Helgen var alldeles för kort och gick alldeles för fort. Precis så känns det. Men den var fin.

Och toppen på hela alltet igår, med farsdagsfirande hela dagen lång, var så härligt. Vi umgicks med familj på både min och M´s sida. Åt och åt och åt. Gudomligt gott alltihop. Så somnade vi som en varm kärlekshög i Storsängen alla fyra till kvällen.

Idag vaknar vi till måndag och jag känner mig seg som sirap, fast med skön träningsvärk från gårdagens pass som tränades tillsammans med Vackerpappan. Barnen verkar också lite trötta idag.

Tacksamt, att bara kunna ta dagen som den kommer. Jag känner mig rysligt nöjd över att ha bestiget det där viktvättberget till morgonen. Samt strukit på lappar på Minimannens favobyxor, igen. Jag råkade nog tvätta dom för varmt så en liten hög med stryka-på-lappar hittades i tvättmaskinen. Glad att jag hade köpt två uppsättningar. Kika HÄR vettja om ni undrar vad jag pratar om.IMG_8702 IMG_8711

Barnen har pysslat med ditt och datt. Byggt pärlplattor och målat med vattenfärger. Lillasyster roade sig med att hälla ut precis alla pärlor över köksgolvet… liiilla Skrollan.

Nu har vi skön, lugn stund allihopa. Lillasyster sover och vi andra två softar lite också. Jag kikar in här och S slängde sig precis i finfotöljen för en stund.

Mossan som plockades i helgen ligger ute på bron och väntar på pyssel… men jag ska sjå mig lite till. Julgranen där ute kom på plats igår och jag längtar så himmelens mycket efter advent- och juletid nu. Är ni fler med mig, kanske?

Hoppas att ni får en fin start på veckan!

Lillafrun