26112017-IMG_9019Där;

Ännu lite mer Juleblomsterpyssel. Så mysigt hur hemmet steg för steg börjar förvandlas. Till den där versionen med extra ljus och värme, liksom.

Vi hade en hemmadag igår. Tid ute i friska luften. Och pyssel av olika slag, för mig som det där på bilden ovan. Till kvällen åts det Risotto, tränades, badades och likt många, många kvällar så nattade jag småttingar medan mannen jobbade med hemmet. Det ser lite ut som om det varit en grävling uppe på vår övervåning nu…. spår efter någon idog som grävt bland spånet, borrat och tråcklat sig fram. Mannens mål är att vi ska kunna ha juleljus på plats i köksfönsterna snart, snart. Älskade M.

Ovan allt det där härliga. Var och är hjärtat ledset och fyllt av tankar. Titt som tätt går jag och småsnyftar och småler, omvartannat, där jag funderar. Som ju livet är… fyllt av både härliga och jobbiga, sorgliga saker. Ibland får känslor samsas. Det bara är så.

Idag är det måndag.

Julegranen ute på gården lyser som en sagogran, med sitt alldeles nyfallna snötäcke på sig. Småttingar ligger tätt, tätt och sover fortfarande. Det är Första Advent-veckan nu.

Ta hand om er alla!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4