Tävlingen är ett samarbete med Impecta Fröhandel. Jag håller så med Juniflickan. Hade velat fylla händerna fulla med vinnare. Men det funkar ju inte riktigt så. En vinnare är dragen av ett presentkort till ett värde av 300 kronor;

 

Grattis Mikaela!

 

Du har mail. Lycka till med dina vallmoblomster i sommar!

Stort tack till alla er som varit med och tävlat. Så glad att ni uppskattat denna vårhärliga tävling. Och så inspirerad ni har gjort mig. Jag får hålla i mig lite, för att inte klicka hem precis allt ni tipsat om. Tänker att det i sommar, om någon sommar, är smått klokt här hemma att inte gå helt loco. Med två guldklimpar plus en alldeles färsk sådan och stort bygg- och renoveringsprojekt.

Annars? Snökaos. Men här inne är det varmt och gott, pellisar plockas fram ur sina gömmor. Vi firar första februaridagen. Men det känns allt annat än som att våren är på väg. Här i norr idag väntas vi få ytterligare 30-50 centimeter snö. Och då har vi redan ett snödjup på jagvetintevad.. typ en meter på många håll, säkert. Uuunderbart med snörik vinter, javisst. Men det känns lite nog nu, om man säger så. Jag tittar på fröpåsarna och blir påmind om att det ju bara säger tjopp tjopp, så är våren här! Vi säger så. I alla fall.

Ta hand om er, kör försiktigt om ni ger er ut på vägarna, ha en god torsdag och så vidare!

Lillafrun