(inlägget innehåller adlinks)

Stor-Lilla Minimannen.

Jag tänkte visa en del av vad han ska få i present av oss.

Vi diggar ju att vara ute som ni vet. Lite nya pryttlar att roa sig med i uteleken känns kul. 

Bandymål med tillbehör känns ju himla roligt… säger hon som troligtvis inte kommer kunna vara så himla delaktig i spelet när det blir dags, men så småningom. Målen finns HÄR

Känner inte att det är min grej riktigt, men typ den HÄR klubban borde ju bli bra till.. eller? Mannen ska fixa shoppingen för det här så jag känner mig lugn.

Bollarna HÄR.

Hittade alltsammans hos Stadium.

När Lillan sover skönt i vagnen brukar jag och S passa på att ha Mamma-Liten-tid. Då pysslar vi, tar en sparktur efter lillvägen eller spelar något spel tillsammans. Att räkna är något som är väldigt roligt. Så ett nytt sällskapsspel med lite räkning i fokus känns mysigt.

Fina Fia med Knuffet hittade jag HÄR.

Ok. Den HÄR kändes given. Tid- och Klocksnack i massor här hemma nu så det där blir säkert bra också.

 

 Legot finns HÄR. 

Eller fanns, verkar det som. Slut i lager står det nu men det fanns ju massa andra roliga legogrejer där också. Sicken tur att jag hann norpa en Brandbild till min lilla Miniman som ju ska bli Brandis som både Farfar och sin Far.

Måste till sist också bara tipsa om vad som nog blev favoritjulklappen för S. Han fullkomligt älskar att bygga, konstruera, skruva, sätta ihop och så vidare. Vi måste på riktigt gömma undan skruvmejslar nu för att kunna ha koll… har vi inte det kan man plötsligt plocka upp nån pryl som bara ramlar sönder… för att ”någon” skruvat bort alla små pytteskruvar. Teven levde farligt här en dag. Men i alla fall.

Kika HÄR för ett drömkit från BRIO om ni har en liten som precis som vår Liten tycker om sånt där.

 

Ok. Fyraårspresenter alltså.

Nu ska jag sitta här på kökssoffan och bara pusta och njuta en stund, skavfötterns med mannen. Då jag tar nattningen om kvällarna slumrar jag som sagt oftas in. Och han går i sin tur ut i målarverkstaden och målar, skrapar eller gör annat. Men ikväll har vi date. Med nystädatkänsla och fredagen så nära inpå. Himmel, så härligt!

 

 

Lillafrun