(inlägget innehåller reklamlänkar)Sidär, en Preggomorsa.

Som idag tänkte jag ge er ett utav mina bästa tips för garderoben.

Spetsigt vackert, dessutom.

Jag tycker Rosemunde har huur fina kläder som helst. Kika HÄR på alla ljuvliga, spetsiga linnen till exempel. Meeen, då kommer härliga ”Lyckobomben Lindex” och gör snarlika. Och i jämförelse med lyxvarianten, dessutom till ett så-galet-bra-pris.

Jag har det här linnet i flera färger.

Så himla fint under blusar, skjortor, koftor… eller såklart utan någonting alls över, om sommaren (åhåå, längt på den!). 

Ni hittar ett precis likadant, vitt, HÄR.

Svart finns HÄR .

Såg ljuvligt ljust lila, HÄR.

Och så såg jag en färg jag blev alldeles kär i, Light Disty Blue. Finns Här.

Ett toppentips (om jag får säga det själv) från mig till er!

 

 

Så var det måndag, då.

 

 Här sörplas just nu en riktigt syrlig smoothiedarling. Massa mixade blåbär, hallon, en banan och apelsin. Boost. Jag har precis suttit och skrivit i barnens Livetböcker. I Storebrors, om hans 4årsdag, Födelsedagskalas och så. Ute snöar det ymnigt. Så småpsykande, faktiskt. Men vi ska nog ge oss ut i snön och leka, för kaanske, kanske är det vinterns sista riktiga snöfall idag. Jag tycker vi bestämmer så.

Spetsigt vackertips och måndag, ja. Ha en god start på denna mars-vecka, alla ni.

(Tack för att ni kikar in och alltid gör mig så glad med era hälsningar. Glöm inte att ni kan följa oss på både facebook och instagram (@lillafrunsdagbok) för att inte missa fler glimtar och när nya inlägg poppar).

Lillafrun