(inlägget innehåller reklamlänkar)

 

När vädret är så aprilligt att det inte är klokt, snön yr och himlen är grå.

Då är det smålockande att drömma sig bort för en stund… varför inte till en varm vårdag när vägarna är sopade och vinden börjar bli ljum… eller till en varm försommardag, när man till och med önskar sitta i skuggan?

Mm.. vi har mycket härligt framför!

Så fin topp. Från Lindex. Med pärlat Amour. Kan aldrig bli fel. Till skön jeansbralla eller jeansshorts. Du finner tishan HÄR.

Ah, såg inte dom där mjuka jeansen hur sköna som helst ut, till exempel? Finns HÄR dom också.

Nagellacket från favomärket Essie finns HÄR, och maaassa andra färger, förstås.

 

 

Den där randiga skjortan blev jag alldeles kär i.

Finns HÄR i flera färger.

Ser framför mig hur jag sitter och ammar i sköna skuggan med denna över axlarna. Må det bli en varm och sommarhärlig sommar i år, alltså!

Jeansshortsen finns HÄR.

För er som går mot samma tider som jag (förhoppningsvis i alla fall. Amningstid, menar jag. Om allt kommer fungera som med syskonen), så är det HÄR mina bästa linnen att ha under blusar och skjortor.

 

 

Ok. Nog med dagdrömmande. Åter till april-livet. Skön känsla att ha precis allt det där ljuvliga framför, visst? Men huvaligen, vilken långtråkig dag vi har haft idag. Efter alldeles förträfflig påskhelg kom liksom den här blötgrå och gäspiga onsdagen som ett tråkigt brev på posten. Känns som att dagen pågått i tre dagar. Och idag har ingen av oss velat gå utanför dörren, så jag vet inte hur många lekar, pussel, sagoböcker och småstunder framför barnprogram som vi avverkat och det är ändå en ganska lång stund till nattning… där nog mamman kommer somna först, tror jag. Medan Lillan sov idag passade jag på att ringa mysiga samtal under en stund, vilket gav mig överraskning i form av ”trrrolleridrycker” av salt och diskmedel och gudvetvad uppfunna av Miniman.. kring mellis kom Morfars och Moster och hälsade på en sväng. Men mer spännande än såhär blir nog inte denna dag. Skittråkigt men smyghärligt med en riktig Kojdag, som min pappa brukar kalla dagar som den här…

 

God kväll till er!

 

 

Lillafrun