(inlägget innehåller två reklamlänkar)

Så öppnar vi dörren till måndag.

Där himlen är stillsamt molning, luften är fylld av fågelkvitter och vi har lugn morgon här hemma.

Ja, förutom den där Vackerpappan som klev upp vanligt strax-efter-05-tidigt som om han skulle på jobbet…men gick istället ut i Målarverkstaden och målade för att sedan åka iväg med det där fullastade släpet till stan… för både frissatid och tippendate. Idog och min vackra hjälte.

Det kändes lönlöst att jag och barnen skulle åka med, kom vi på. Inte så barnvänligt ställe den där tippen och allra tidseffektivast blev det såhär. Så strax kommer mannen hem och vi fortsätter på sånt där lyxigt Hemmamåndagsvis.

Ungarna äter äppelbitar, mamman trycker in sängkläder i tvättmaskinen och då och då trippas det ut på bron bara för att lyssna på fågelsången… det är så himla härligt. Det är fler än vi människor som är lyckliga över att vintern har släppt taget!

Jag funderar på vårskor till barnen också. Nu är det gummistövelväder mest. Fodrade eller vanliga.

Men snart kan det vara dags för annat också, håhå så härligt!

Juniflickan har dock mycket mindre fötter än S.. så dom tajmar inte alls varandra… eller jo, för dom vinterskor som S hade sin andra vinter i livet, kommer nog J kunna ha sin tredje. Till exempel. Vi får se vad det blir för småskor. Hållbart, kvalité och ärvesvänligt är alltid tanken i alla fall. Kavat är ett favoritmärke. Hittade till lite bättre pris nu också inne hos Ellos.

Funderar på dom HÄR till S, i blått. Som han haft tidigare.

Och kanske dom HÄR till Juniflickan… precis såna som S hade ju, när han precis fyllt ett år men som liknar båtar på Lillans små snart-två-års-fossingar..

 

Nu ska jag försöka hinna svara på några bloggrelaterade mail här medan barnen chillar liten stund framför barnprogram. Lite smågalet, men det är faktiskt till och med ganska så skönt idag när himlen är lugnt blågrå efter en vecka alldeles klart blå..

Önskar er en fin veckostart!

 

Förresten. Ni vet väl att jag alltid tar emot tips från er om ni önskar läsa om något särskilt eller så? Säg bara till så ska jag försöka fixa!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4