(inlägget innehåller reklamlänkar)

Några bilder från förra sommaren, med favoritkjolen på mamman!

Vanlig klänning går ju mest fetbort i sommar, om det nu blir amning som jag önskar, menar jag. Men kjol! Kjol och linne. Kjol och blus. Kjol och fräsch topp. Peeerrfekt! Så jag har varit på kjolspaning ute i cyber, minsann.

Fann en lite liknande min på bilden, som Lindex har nu, HÄR.

Såg också Ebba Von Sydow i en kjol häromdagen och tänkte ”å kära hjärtanes så fin, men det kostar nog som en halv ponny eller så”. FördomsEmmeli som poppade. Fööör så finns den hos rara Indiska för en alldeles human peng. Måste kikas in. Titta HÄR ni med.

Indiska har dessutom 30 % på ALLT hela helgen!

Fräsch vit tischa (HÄR) och ursöt marinblå kjol (HÄR). I det enkla bor det vackra… vitt och blått är alltid rätt!

Sen blir det nog som vanligt en sommar i sköna shorts också. Dessa ovan hittar ni HÄR. .

Gillade verkligen den där rosa plisserade toppen. Finns HÄR. 

Solglajjorna HÄR.

Och nagellacket HÄR.

 

Till sist. huur vansinnit fin var inte den där blusen? Titta baktill liksom, med knytet. Åh. Ni hittar den HÄR. 

….

Så. Det var lite Kjolspaning etcetera! Nu ska vi fortsätta fredagen här..

Efter sjukor och migräner och gudvetvad, kan jag inte beskriva lyckokänslan över att få vakna till majfredag, utan migrän, efter en god natts sömn och med två barn som kvittrar. Jag med! Darlingarna gav sin mor välbehövlig alldeles perfekt lång sovmorgon (till 8.30!!). Här har sedan mm:ats över järnmackor och kaffe med vispad grädde. Att hemmet är sådär nystädat och fredagshärligt gör inte saken sämre, om jag säger så. Jag svassar runt och vattnar blommor och funderar på om den där strykhögen skulle få sig en brottningsmatch… men först lite mera kaffe!

Om några timmar checkar vi in för helg allihopa, också. Ohlala..

 

Njut er fredag, ni med!

 

Lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4