(inlägget innehåller en reklamlänk)

Alltså åh, vad ljuvligt det är att gå och plocka dessa små trädgårdsbuketter.

Jag älskar småbuketter. Obligatoriskt att alltid ha något sött minifång där på handfatet. Helst i loppad vas. Har man ingen liten loppad vas, kan man förstås antingen ta sig till en loppis.

Eller klicka hem en söt lite handfatsvas.. den HÄR söta lilla vasen i klarglas var väldigt fin, tycker jag.

Hej i tisdagen!

… visst är det tisdag? Det här Sommarlovet är oceanlångt för oss vilket är så lyxknösigt att det inte är klokt.

Vi har planerat för det och längtat länge och nu är det bara att njuta, njuta, njuta. Några veckor kvar av detta Sommarliv. Underbart. Och vi försöker ta tillvara på dagarna till fullo. Eller bara må gott i att ta dagen precis som den kommer. Härligt både ock!

Nu har jag haft några minuters rast..ammat, sörplat kaffe och njutit synen av älskade luktärter (snabbkissat, alltså! haha!)

..nu väntar byggställningen och målarpenseln på mig igen.

Jag veeet att färgen luktar rätt starkt med terpentinet i. Men, jag känner inte ett dyft. Såå less på denna evighetssommarsjuka. Tur är att kidsen är befriade nu.. så gott som. Det är morsan som är skröpligast.. men tack och lov är rösten lite åter och panikkänslan är lämnad. Igårkväll, när jag skulle natta tre små samtidigt, utan röst.. kunde inte läsa saga utan röst och så vidare.. så drog jag ett mamma-genidrag (om jag får säga det själv); bäddade in nattfärdiga små i Rymdskeppet och åkte på kvällsrunda längs vackervägar. På 5 minuter sov dom alla.. jag susade en bit, bara för att njuta vyer och tystnad, innan jag vände hemåt, lyfte in storasyskonen till sovrummet och hade sedan lååång kväll där ute på verandan. Bland ljumma grader. Sommarkvällen. Med en varm, snusande bäbis i min famn.

Den här sommaren är något alldeles, alldeles speciellt.

Ville mest bara kika in och säga hej! hoppas att ni har det gott. Ta hand om er så hörs vi snart igen!  .. nu njuter vi vidare av denna varma, smått kvava, sista julidag, visst!

 

Lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4