(inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej i fredagen!

Jag tänker inte trötta ut varken er eller mig med att dra historien om senaste dagarna, så värst detaljerad. Kort och gott; som morsa är man ej på topp när febern är nära, nära 40 grader. Fy blä så hängig och eländig jag varit sedan vi hördes senast. Tack och lov, pigga barn (och man! <3). Trots mina 27 år och tre småbarn i famnen, så har jag själv känt mig lite som ett barn som bara vill krypa upp i sin mammas famn och bli omhändertagen. Tacksam för att M varit hemma och vi kunnat hjälpas åt när jag måstat ge vika trots min getlika tjurighet…. som både är bra och dålig.

Men. Nu hoppas vi att vi går en frisk i-slutet-av-tillsammanssommarlovet-helg, till mötes.

Vi var ute till morgonen och samlade fredagsblommor.

Och så öppnades ett flärdfullt paket till mamman. Jag tog helt enkelt och klickade hem mig en drös favoriter, som är lätta att klicka hem både hos Lyko och Bangerhead. Tänkte visa er!

Närmast i bild ser ni duschkrämen. Min favo. Finns HÄR och HÄR.

Silvershampoot finns HÄR och HÄR.

Den där, alltså. Det är min lyx. Om jag får till något annat är skynda-mig-genom-duschen-dusch, så mår långa Skrållangosade håret så bra av en inpackning ibland. Den där är bäst. Tycker jag. Inpackningen finns HÄR.

Och till sist den där härliga burken som precis alla borde unna sig. När jag minst anar det brukar M ge mig en, som en sån där hur-gulligt-som-helst-grej. Av kärlek, liksom.

Skönaste hudkrämen, finns HÄR och HÄR. 

Alltsammans från Rituals finns i massor av dofter.

Bangerhead och Lyko är två supersmidiga ställen att skicka efter ifrån. För sånt där världsligt.. men härligt! Menar jag.

Å.

Om ni visste vilken stund jag har nu. Sitter här ute på verandatrappan. Känner mig ganska så pigg efter flera dagar med intensiv värk i kroppen, knoppen, feber och ja, ni vet. Och som man uppskattar känslan.

Storasyskonen är en sväng hos Storan, som kom förbi och fick med sig två barn härifrån. Vilket mys för småttingarna, alltså! Bertilvännen sover. Mannen river vägg, nummer fyra av fyra(!). Jag har en liten stund för mig själv.

Fredagskänslan är härlig. Vinden är ljum. Och jag doftar som jagvetintevad.. har använt precis allt jag visat på bilderna ovan och känner mig så förskräckligt ren. Ni småttingmammor vet lyxen av att få ta en dusch i alldeles lugn och ro… till och med hinna rafsa ur tovorna ur håret därefter och dra på sig lite rosigt på kinderna. Älskade Mammalivet! Det bästa jag vet.

Önskar er en härlig helg!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4