Några piinfärska bilder från prick nu, denna andra oktoberdag!

Ja. Det fick lov att bli lite gemensam arbetstid här nu. Mamman framför datorn i sällis av påtande Juniflicka bredvid. Lillebror snusar gott ute i vagnen i goda höstluften.

Kanske, kanske, kanske…är den där nedrans ”snuvan och segheten” över för kära bloggen nu?

Har förstått att ni är massssor som haft problem med att tar in här på sidan. Jag med. Men kan det vara så att det är löst nu? Fungerar det för er nu? Skriv gärna till mig om problemet kvarstår för någon av er!


Dom allra, allra sista sista… doftar magi och jag njuter. Av både vemodskänslan, över att denna helt fantastiska långa, långa sommartid är förbi och bevarad i hjärteasken. Samtidigt som jag också njuter av känslan och tanken på lugnet som hösten för med sig.

 

Ha en härlig tisdag nu så hörs vi snart igen!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4