Titta där då!

-En skäggig darling. Och en fyra månader gammal liten prins. Drygt 7,5 kg kärlek och en ren välsignelse. Tänk att vi har honom här nu. Lillprinsen. Vår minsting.

Det där var idag,i vårt solbadande kök. Pappan hade precis kommit hem från jobbet, storasyskonen lekte härs och tvärs och morsan drog ut på en eneregitankartur med musik i öronen och spring i benen. Med friskluft i lungorna kom hon hem. Så glad och nöjd.

Det är torsdagkväll nu. Redan.

Den här veckan gick med fart. Och har varit mycket. På många plan. Nu ska jag njuta nystädat hem och vila en stund, innan vi kryper ner i renbäddade sängen och sover veckoruset av oss. Imorn är det fredag. Det blir härligt!

Hoppas så att ni haft en bra vecka och att ni kan bromsa in för helg och bara fylla dagarna med sånt ni mår bra utav och får god energi utav.

Vi hörs snart igen!

 

Lillafrun