(Inlägget innehåller reklamlänkar)

God morgon vänner!

Jag sitter här med kaffekoppen och har en sån där überlyxig mammastund. Större barnen påtar med sitt, Bertilen sover vagnen och jag sörplar kaffe och spanar på sånt som gör mig alldeles vårvinternipprig i mitt fördolda shopaholichjärta. Fantiserar lite om vad som väntar oss.

Nej, jag tänker inte storshoppa.. Men alltså.. titta här nedan, så förstår ni kanske min pastellängtan…

Vårvinterfint 2019!

Absolut ljuvlig kabelstickad tröja som finns i så fina färger att jag får dåndimpen. Men en ljusblå skulle jag nog välja. Finns HÄR.

Att kombinera med vad som är det sötaste matchesterbyxor jag har sett. Finns HÄR.

Pricken över i, en söt blå hårsnodd. Finns HÄR.

Vårvinterhärligt 2019!

..Tänker att ” oh så sött att bära ett pyttefoto på barnen i berlock”. Söta halsbandet finns HÄR .

Unna mig själv att bli mjuk och len och dofta gott med favoritkrämen från Rituals det lovar jag mig själv också.

Och ni vet, hur jag är.. tycker inte att det ena behöver utesluta det andra. Svassa runt i storstövlar och fjällräven.. men gärna med ett piffigt nagellack på toppen.

Den här färgen ”måste” jag ha. Finns HÄR.

Våren 2019…

Då jag fortsätter leva HemmaMammaliv… sköna jeans och gossig tröja är en favoritstass.

Tröjan finns i flera fina färger. Kika HÄR.

Ska absolut spana in jeansen. Finns HÄR.

Och för kalasigare tillfällen, en blus!

Så. Då har vi en hel onsdag framför oss! Jag tror det blir en mysig dag. Kan inget annat bli, med dom där tre småungarna i mitt sällskap. Den Storebrors- och Storasysterledige.. och Lillebror, ständigt uppassad av prick alla. Absolut, ibland kivas storasyskonen, ibland är jag lika trött och gångjärnsgnisslande som dom kan vara och så. Men för det mesta. Njutbart. Och alltid, det bästa, bästa, bästa jag vet.

Hoppas ni får en fin dag, alla ni!

Lillafrun