Medan snön faller… slår lilla syrenkvisten ut i det knalligaste av grönt.

Det är himla härligt att unna sig ett knippe tullisar eller så, nu och då. Men mitt bästa tips såhär års, om du vill blanda upp köpesblommorna, tänka på dina kronor och älskade jorden.. det är att knipsa in en liten kvist.

Sätta i vackervas. Och njuta det gröna mitt i vinterns vitaste vitt. Så himla härlig känsla!

Att bara vila i vintertiden men ändå känna i hela kroppen, genom att titta på kvisten, allt gott som väntar framför…

Det här är syrén. Som man kan få att blomma till och med.

Körsbär är underbart vackert också, ju.

Tisdagstips från mig till dig!

 

Nu ska vi fortsätta tisdagen här. Lillebroren sover gott ute i vagnen. Och Storebroren, jo han susade vi iväg med på Förskolan för en stund sedan. Å. Gullhjärtat, saknar redan. Vi har haft låångt jullov, följt av en vecka med små duttar förskola och sen drog vi till med nästan tre veckors Januarilov, minsann. Har så njutit av denna start på året tillsammans med barnen. Intensivt, ja visst. Men underbart. Det har suttit som en smäck för oss alla. Men idag var kompisleken efterlängtad också! Medan B sover, ska jag hitta på mys med min lilla Storasysterlediga tjej nu!

Ta hand om er!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4