(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Jag minns det så himla väl.

Jag minns doften. Av mors parfym. Jag minns känslan. Ljudet av långa dragkedjan. När hon sträckte ut armarna, sa ”kom Emmeli, får du sitta här här hos mamma i morgonrocken”. Morgonrocken. Den, som när jag var riktigt lill-liten var i den knalligaste rosafärgen ni kan tänka er. Som sen övergick till en lite mer tjusig, i vinrött. Alltid i plysch. Och med den där långa dragkedjan som öppnades för att ens morgonmosiga lilla barnakropp skulle få krypa in i mammas famn och gosa, innanför morgonrocken. Hud mot hud. Mor med god-doftande nyduschad kropp, underkläder i spets och så varm. Alltid. I både famn och hjärta.
Morgonstunden.

Ett utav alla mina varma barndomsminnen. Jag minns det så himla väl.

Jag vill skapa minnen för mina barn. Hjärtevarma. För livet-goda. Mitt viktigaste är kärleken, kramarna, öppna famnen, att finnas för att lyssna. Jag tycker om dessa ord;

”Krama mig och älska mig när jag är liten, då blir jag en som kan krama och älska när jag blir stor!”

När jag drar på mig min egen morgonrock om morgonen, så tänker jag alltid på mor. Ni är några som undrat över min och den är snart, snart tio år gammal och finns inte att få tag på. Men jag har gjort några mysiga nattaplaggskollage till er här nedan. Med både pyjamas, nattlinnen, morgonrockar och drömtofflorna på toppen! Hoppas ni ska tycka om.

Nattlinnen gånger två.

Det första så romantiskt sött, bäckebölja, i rosarutigt (finns HÄR).

Och det andra ser hur skönt som helst ut (finns HÄR)

 

Alldeles ljuvligt söt nattset från Lindex.

Nattskjorta (HÄR) och bralla till (HÄR).

Ljusrosa morgonrock (HÄR)

Vintervit fleecemjuk morgonrock (HÄR)

Den tjusiga grå morgonrocken påminner mig om barndommen (finns HÄR)

Drömtofflor gånger fyra, i lite olika prisklasser. Nummer fyra är min drömtoffla…

 1.(HÄR)

2. (HÄR)

3.(HÄR)

4. (HÄR)

Önskar er en fin helg!

Vi började våran med en liten variant av sjukstuga. Vabruari. Älsklings-Liten, han den storlilla pojken, har haft så himmelens hög feber i natt. Nu springer han runt här och leker med sin älskade Frans Frasse Fransson och jag förstår inte hur det går till, nästan. Men är så lycklig, förstås. Dock säger han att han ”rostar i halsen!” (haha).. så någon basiluska är det helt klart på besök.

 

Allt gott!

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4