(Inlägget innehåller en kärleksfull reklamlänk)
Barnböcker..

Så älskvärt påfund. Här hemma läser vi för det mesta varje dag. Blir det inte av beror det kanske på att vi varit på fräsigt kalas och kommer hem sova-på-en-gång-sent eller så. För i övrigt, ja då är Sagoläsningen en stående, mycket uppskattad del i nattningen.

Att dimpa ner bland mjuka kuddar och ta läsvila mitt i dagen är också mysigt.

-Både för stora och små.

Storebroren önskar mycket Pettson & Findus just nu. Juniflickan gillar Emil i Lönneberga. Och Bonden Blom-böckerna är roliga. Bertil, han ammas ofta under lässtunden och är ganska så ovetandes men flaxar ivrigt med småhänderna när han väl ser vad vi pysslar med.. för varje sida blir han alldeles till sig, gullMinstingen .

Och när jag fann boken Vad som än sker inne hos Adlibris. Kände jag direkt;

-Den där mååste barnen få, av mig och Vackerpappan.

”En saga som varmt och roligt förklarar att en förälders kärlek till sina barn aldrig tar slut vad som än händer ”

Så sagolikt söt bok.

Inte alls så mycket text, kan nog klassas som en kort saga. Rekommenderas från 3-6 år. Men har man läst mycket så är den också lagom för en tvååring och lite för enkel åt en fyra-snart-femåring.. men! Andemeningen. Ljuvlig! För alla åldrar. Jag blev förstås alldeles rörd när jag läste den första gången.

Den här boken. Om att kärleken finns, vad som än sker. Ett hjärtinnerligt boktips till er från oss.

På Adlibris bokrea kostar den dessutom nu hela 45 kronor. Ni finner den HÄR.

Ett litet boktips! Minsann.

Hoppas er onsdag blir fin. <3

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4