Hej i lördagen!

Jag kikar bara in en snabbis här, mellan renovering, snöstormar hit och  plötsliga solglimtar dit, en springtur med barn i vagn, två storasyskon som myst med Farmor och Farfar.. och nu ännu en sväng på väg till mina föräldrar för umgänge, bastu och middag. Är så tacksam över hela alltet.

Kika in på instagram, klicka på min profilbild och ta del av små glimtarna från dagen i filmform vetja. Tycker det är så fantastiskt roligt med dessa små filmsnuttar!

..Såå till min lilla tipsiga hälsning er! Det ni ser på bilderna.. 

Mitt senaste loppisköp och ett utav alla mina tips på vad man kan leta på loppis!

-Sänglinne och Kökstextilier.

Håller en livstid.. och mer därtill, uppenbarligen.

Här pratar vi hållbarhetstänk, deluxe. Starkt linne eller fin bomull. Dessa kökshanddukar med ofta så vackra broderier. Eller det vackraste av örngott, med initialer av någon som lämnat jordelivet. Ett örngott varken det livet, eller vårt, kommer att nöta ut.

Kostar en liten peng. Håller. Och är så himla vackert, dessutom.

Som ni anar slog jag in mitt senaste loppisfynd och gav bort det i födelsedagspresent till min syster som vi firade igår, då det var precis hennes initialer på!
Det var en utav hennes presenter från mig och storasystrarna, men jag tror nästan denna, som kostade minst – i pengar alltså men desto mer i omtanke, fix och hjärta- var den som uppskattades mest!

Den loppade kristallvasen med vackerblommor från blomsteraffären uppskattades också. Loppade presenter känns så fint att ge, tycker jag.

Ett födelsedagskort från sin tvååriga systerdotter är inte så ogulligt att få heller.. små händer som vi ritat och klippt ut under veckan. Kärt pyssel!

Tips, tips! 

Ta hand om er så hörs vi snart igen <3

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4