(Inlägget innehåller två tjusiga reklamlänkar från Jotex) En titt in i Salen!

När solen sken in genom dom där vackra fönstren som inte satt där för ett år sedan och som nu är så andäktigt vackra att få ljusinläpp från.

Alla penseldrag och allt jobb med dessa darlingar till fönster börjar så sakteliga suddas ut och kvar är bara fönsterkärlek..Förutom fina fönster. Garanterar en kurrande, vansinnigt gossig kattunge också gemytlighet.

Ofta ligger kattpojkarna i varsin fotölj och ser ut som två gott mående kattprinsar. En god syn, minst sagt. Om balansen är god och vi är duktiga på att prioritera en stunds vila om kvällen, jag och M. Då slår vi oss ner där. I Finsoffan. Tänder ljus och pratar livet. Älskar dom stunderna. Något annat hjärtegott. Är dessa tullisar som jag njutit otroligt av senaste veckan. Dom blev liksom bara vackrare och vackrare för varje dag.Mycket är loppat i salen. Men kuddfodralen går faktiskt att få tag på liknande..

HÄR inne hos Jotex finns kuddfodral i sammet.

Och HÄR i vackert lin.

Och titta där!
En älsklingstavla jag fann i en hög av grovsopor för en drös år sedan.

Jag är en sån där galning som blir som tokig när jag ser att människor hivat iväg finheter som sopor. Då går jag och frågar om jag får ärva och kommer hem lycklig…. min man har slutat att ens lyfta på ögonbrynen.

Att kika på loppis är kanske mitt hetaste tips för att hitta vackra oljemålningar!

När vi får fler väggar att hänga konst på, ska jag också hänga upp någon Morfar-tavla. Han målade de vackraste av tavlor. Blomster och landskap, så otroligt vackra.

En liten kik i Salen, alltså.

 

Nu ska vi fortsätta onsdagen här!

Vi gjorde ett äventyr av vägen mot onsdagens kompislek för Storebroren nu till morgonen. S susandes på räserkälken och Småsyskonen i vagnen. Svettigt och härligt för morsan och alla ungarna supernöjda. Älskar såna turer! Igår gjorde vi till-fots-hämtning, med morsans tabbe att inte ta med någon räserkälke.. det hade ju att göra med att vi gått långprommis i anslutning till hämtningen. Vägen hem tog en timme då, med två ungar i vagn och bitvis också en femåring på ryggen. Haha, vilket tokeri. Men precis ingen led och melliset smakade himmel hemma sedan. Ute-äventyr som kanske innebär lite extra varm päronkropp, förkärleken till sånt har min älskade far lärt mig. Tacksam för det. Visst är det mysigt att tänka på hur ens barndom gör sig påmind i ens egen föräldraroll?

Ok. Den lovade snön har börjat falla och jag tror bestämt att vi söker oss efter lite jord och fröpåsar härnäst.

Må så gott idag, alla ni!

Och tack för så roliga svar på frågan i måndags, vad ni önskar läsa mer om.

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4