(Inlägget innehåller reklamlänkar för Gina tricot!)

Puss på min älsklingsBertilen!

Å. Så mycket mamma jag är nu.

Varenda cell i kroppen är moderlig. Varenda tanke handlar om barnen. Varendaste handling och små bestyr, har med småttingar att göra. Ja, i det närmsta är det så. Och det finns absolut ingenting jag tycker om så mycket, som att få vara mamma till mina tre.
Små återhämtningar och energitankningar som duggar lagom tätt under veckorna, gör att jag känner mig vid gott mod för det allra mesta och jag känner så, vad jag njuter av denna tid i livet.

Just i denna stund sitter jag vilar mig ett slag och ”fönsteshoppar” lite, som min mor brukade göra när jag var liten småtting. Fast, jag går inte där i lilla staden mitt i Ångermanland, Ådalen. Jag tar mig en liten tur på nätet, istället. Tiderna förändras. Ibland till det bättre. Ibland inte.

….

Ok. Vill ni se lite vårfint jag kikat på ? Kika nedan!

 

Himmelsblå linneskjorta. Kan liksom aldrig vara fel. På våren till ett par jeans, på sommaren, öppen, till ett linne och ett par shorts.

Den himmelsblå skjortan finns HÄR 

Samma, lika, fast en klassisk vit, finns HÄR

Jag fullkomligt älskar stickat och virkat, som ni ju vet. En korallfärgad, finstickad jumper. Drömfin. Finns HÄR

 

Mina jeans som jag har på bilden, älskar jag.

HÄR finns samma modell men i en lite annan färg. Och det finns en annan mörkare blåfärg av samma-lika mom-jeans, så fina. Kika HÄR

Jeans och tisha, är alltid en suverän outfit, tycker jag.

Den fina lindblomsgröna tichan finns HÄR

Den fräscha vita tishan finns HÄR

Jeanskjol är en klassiker. Jag gillade färgen så. Finns HÄR

Klänningen var bara hur fin som helst. Perfekt med omlott också, om man är ammemamma liksom. Finns HÄR

Så söta hjärteörhängen. Dom föll jag pladask för, såklart. Finns HÄR

Jag är så lycklig som nu kan ha linser om dagarna, och därmed också kunna snajsa till mig med ett par solisar. Några dyringar passar inte i mitt mammaliv nu där småttingar rätt som det är kan få tag på dessa. Tyckte den här modellen var så fin. Finns HÄR

Söta hårklämman. Lite ombyte från hårsnodden, liksom. Pärlade klämman finns HÄR

Så mycket fint, va?

Och fönstershoppa kostar ju inget!

Hoppas att ni har en god lördag! Här är det ömsom strålande sol, ömsom busigt snöfall. Aprilväder i maj. Så det kan bli!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4