Älskade Du. Familjens Minsting. Lillebroren. Lillprinsen B. GoseDu. Mammas Bertilen. 

Grattis lille vän, på din 1-årsdag!

Vi är så saligt lyckliga över att just du kom till oss. Tänk att du redan varit hos oss i ett helt år.Tack för att du kom och gjorde mig till den lyckligaste trebarnsmamman. Tack för dina snälla ögon, dina mjuka händer och blöta pussar. Tack för dina bubbelskratt och ditt klunkande av modersmjölk som om det vore det godaste man kan äta. Tack för att just du är Sixten och Junis Lillebror. Mamma och Pappas Minsting. Vi finns här för dig. Alla dagar i veckan, året om. Med en öppen famn, en hand att hålla i. Nu och så länge du önskar. 

Du svajar fram på egna ben, fler och fler steg för varje dag. Du pekar på lampan och luktar på blomman. Stryker på katten så fint och klappar händerna så det bara klafsar om det. Du vinkar och säger ”hejj!” så glatt.. .om det så är som svar till någon på affären.. som kanske inte alls sa hej till dig.. men det spelar ingen roll, tycker du. Man kan aldrig säga hej för mycket. Du älskar att stå och plinka på pianot, bada baljan så det plaskar om det och åka med pappan på fyrhjulingen.  Det finns inga som kan få dig så lyckolysande och buseskrattande som dina storasyskon. Och du behöver bara möta mammans blick, så sträcker du ut armarna så låååångt du bara kan, fokuserar vackerögonen mot mig och är så beredd på mammagos.

Bertilen, vi älskar dig. <3 

Bertilen. Du är magi. 

Grattis igen och igen på 1-årsdagen älskling, idag är det din dag! 

 

Vill man läsa, så finns  Orden om när minsting kom till oss, HÄR

 

Lillafrun,

aka Gråtlyckliga Trebarnsmorsan

G-VMBJT57ZE4