(Inlägget innehåller reklam för Adlibris)

Där;

En syn som jag hoppas ska vara verklighet en drös gånger i sommar. Stilla stunder med en bok i handen, alltså. Och vet ni!
Nu hos Adlibris pågår en sommarkampanj som sträcker sig junimånaden ut.

4 pockets för 169 kronor! 

Jag har redan tjuvstartat på mina ena. Lånat silver och krossat glas

Lånat silver och krossat glas av Ewa Klingberg, är en feelgood-roman som handlar om livets oväntade vändningar, och om två kvinnors liv som vävs samman av en slump. Lovas vara romantisk, fängslande och charmig.

Jag har redan hunnit tjuvstarta och känner mig redan fast. Så himla roligt.  Jag som är en riktig görare och har svårt att bara dimpa ner.. med en bok i handen känns det lättare, faktiskt!

Passa på att ladda med nya böcker inför sommaren, ni med.

HÄR kommer ni direkt till erbjudandet!

Nu pågår kvällslugn och den ljuvaste junikvällen. Så enormt vackert alltså. Det gör oont. På gott vis. Dom tre småbusarna somnade i god tid, rullandes i vagnar längs grusvägen, trötta efter en varm sommardag med mycket fart. Nu väntar kvällsbestyr för föräldrarna. Från övervåningen hörs hyvlande av golvplank från idog skäggig (jag har ju inte hunnit upp denna veckan som varit proppad av bebbe på höft och ompysslande av sjuklingar, så ni får vänta liiite till med purfärskt renoveringsinlägg!). Jag passar på att jobba lite i hemmet, hänger lite tvätt, kikar in här och så ser jag fram emot kvällsrundan runt trädgården. Vattna och inspektera. Så själagott! .. kanske dimper jag ner med min påbörjade bok också..

 

Hoppas att ni alla haft en god helg, så hörs vi imorn igen!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4