Ett liv för mig, är ett liv med dig.

För 9 år sedan frågade du, där på klippan vid havet, om jag ville dela livet med dig. Svaret var självklart. För prick 7 år sedan stod vi i Vackerkyrkan, med familj, släkt och vänner samlade. Vi blev man och fru. En utav livets absolut bästa dagar.

Men vet du M? Varje dag tillsammans med dig, är en utav livets bästa dagar för mig. Om så komposthinken stinker, vi med tre småälsklingar att ta hand om bara hinner prata halva meningar och snabbpussas mellan olika bestyr. Än om vi badar i renoveringsröra, livsbekymmer dyker upp.

Med händerna flätade, nu som då, kommer jag alltid alltid att älska dig. Varje dag med dig är en gåva.

Jag är alldeles salig över den här dagen.

M väckte mig, som han alltid gör när vi har bröllopsdag, med omgjord födelsedagssång till bröllopssång. ”Vad är det för en dag.. är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är våran bröllopsdag. Hurra, hurra, huraaa!”.

Jag fick blommor. Som han plockat ute i trädgården. Så gulligt att jag går av lite. Synen av den skäggige.. som gick där i tidiga sommarmorgonen bland rabatterna. 

Och så hade han dukat god frukost som vi njöt av tillsammans.

M fick paket av sin fru. Och jag läste söta kortet som fanns bland blommorna. Hör här;

M hade ordnat med barnvakt och så, för att vi skulle få åka iväg och äta middag på tumis. Storebroren på date med sin Mormoster och minstingarna hos Mormor och Morfar. Så obeskrivligt mysigt. Jag beslöt mig för att släppa den stora kontrollen som jag allllltid har och bara njuta.
Och som vi njöt.

Pratade långa meningar om livet. Pussades. Åt med båda händerna (bara en sån sak!), en oerhört god middag. Fjällröding. Som smalt i munnen. Och Crème Brûlée till efterrätt. År och dar, sedan vi var på tumisdate. Och himmel. Så mysigt det var. Att träffa det vackraste vi skapat tillsammans sedan, våra gullisar, var så underbart.

Vi fortsatte myset hemma, med kex och ost och choklad.. och hela-familjen-skålande i jordgubbcrush. Barnen var lyriska. Få vara uppe toksent, äta choklad och fira mamma och pappas kärlek, liksom. Jo, vi njöt vi päron också. Oändligt tacksamma över att få vara med om hela hela alltet. Livet.

Idag har vi firat kärleken. Lite extra-extra. För vi har varit gifta i prick 7 år idag!

Wow, alltså. Livet med honom. Min M. Är en fest. På riktigt.

 

 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4