Bertilen!

På trappan till det gulligaste huset jag vet om.

Lillprinsen. Minsting. Som är ute på äventyr på ettårings-vis, precis alla vakna minuter på dygnet just nu. Han skulle, om han bara kunde, säga ”mamma, jag älskar att vara här på Gotland”. Men ord behövs faktiskt inte nu, hela skenet, är så lätt att känna och avläsa.

Lillebrorens första möte med älsklings- ö.

Och. Bertilen. Älskar Gotland.

 

Idag är en dag vi ser fram emot hela familjen. Juni har pratat nåt så ooooerhört mycket om vad som väntar… ni vet, Pippi-Långstrumps-älskaren.. ska få sitt lystmäte. Minimannen likaså. Och Lillprinsen, ptjaa han ska nog inte ha det tråk han heller. Frågan är bara om mamman och pappan kommer hänga med lilla trio-gänget i deras happy-peppy-fart, men det tror vi. Vi är taggade. Full fart mot Kneippbyn, alltså!

 

Hoppas att ni  får en god sommardag!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4